Quick Tip: Frozen Mango Smoothie Bowl

Aika säälittävä smoothie bowl verrattuna instagramin taideteoksiin mutta tällä kertaa smoothie bowl ei ole pääosassa, vaan mango vie valokeilan. Jos ostaa suomessa mangon on aika mahdollista, että se on joko liian raaka tai pilaantunut (tai jopa puoleksi raaka puoleksi pilaantunut), tästä syystä me ei ikinä osteta niitä tuoreena. Tuoreita mangoja syödään ulkomailla... Pirkka on kuitenkin tuottanut jotain mahtavaa: jäisiä mangopaloja! Pakasteosastolta löydät muutamalla eurolla tälläisen pussin ja saat siitä tehtyä vaikka mitä. Tällä kertaa oli vuorossa tälläinen smoothie. Ohjetta tuskin tarvitsee mutta jos kiinnostaa, sekoitin mangopaloja ja vähän mehua tehosekoittimessa. Muuta ei tarvita mutta tietty tähän voi laittaa vaikka mitä.

I know this Smoothie Bowl is rather sad in comparison to the Smoothie Art on Instagram, but in my defence this post isn't really about Smoothie Bowls so please forgive me. In Finland, fruit is a bit of a tricky thing. In the Winter, I barely buy any fresh fruit, mostly because it is either not ripe or too ripe...Hence, disgusting and a waste of money. However, a cheap and awesome solution to this problem has come way and I must share it. Two words: frozen fruit! So we eat frozen peas, frozen berries but frozen fruit it still a bit rare (in Finland), so imagine my joy when I just happened to come across frozen Mango in the freezer section a couple of years ago. The freezer is a savior to all of us living in Finland! The bag costs a couple of euros and the Mango's taste great. This is a must try! I doubt anyone wants the recipe for this as it was super duper simple but basically I just threw in the mango and poured in some juice into a blender and blitzed it for a couple of minutes. Very simple--and of course you could add in whatever you want to make it more filling.