Better Breakfasts: Pomegranate Chocolate Chia Pudding

Chiasiemenistä tehdyt vanukkaat ovat nyt vallanneet maailman. Jos et ole vielä kokeillut niin tässä on idea: sekoita 2 rkl chiasiemeniä 2 dl lasiin ja lisää kaakaojauhetta (meillä käytössä sokeroimatonta tummaa kaakaojauhetta) ja 2 dl nestettä (esim. mantelimaitoa) ja sekoita. Jätä jääkaappiin puoleksi tunniksi tai yön yli niin "vanukas" on valmis. Makeuta haluamasi tavalla ja lisää muutama granaatiomenan siemen päälle. Tuloksena on jotain josta joko pidät tai et voi sietää koska se on rakenteeltaan super kummallinen.

Chia pudding is all the rage and why not? If you haven't tried yet but feel you like need to (especially before you judge), here is a quick recipe. Put 2 TBSP of chia seeds in a glass with 1 TBSP of cocoa powder (unsweetened, the good stuff) and 2 dl (you can round it up to 1 cup) of liquid such almond milk, hazel milk or even water (but maybe not water if you can choose) and mix. Leave it the fridge over night or even for 15 minutes and behold you have a breakfast rich in magnesium. Top with pomegranate for extra texture.

-A-