Healthier Hangover Food: Huevos Rancheros

Krapulan ja vyötärön pelastaja: Huevos Rancheros! Tämä on oma versio eikä noudata mitään tarkkoja perinteitä mutta tämä on tuhat kertaa parempi vaihtoehto pikaruualle. Perinteisessä versioissa käytetään tortillaa mutta meillä oli käytössä ainekset, jotka löytyivät jääkaapista. Tehtiin vähän pyttipannun tyyppinen kaikista edellisen päivän jämistä ja jääkaapin antimista: uunilohkohja, kesäkurpistaa ja muutama avokado tekivät tästä mukavan täyttävän ja rasvaisen. Lopuksi uppomuna ja sriracha ja majoneesia (kyseessä ei kuitenkaan ole terveysruoka vaikka onkin terveellisempi vaihtoehto).

Huevos Rancheros the breakfast of champions or in the case those who are in a hungover state. When you are feeling a little bit worse for wear you might be craving salt and something deep fried. However, if you have a little bit of will power you might want to try this healthier option. It has the carbs and greasiness you crave but is void of the unnecessary fat and calories packed in certain hangover foods. That said, if you are really in bad shape I can only recommend gatorade or coconut water (for dehydration) and something deep fried, sometimes that is the only thing that helps. Time has listed it's top ten hangover cures featuring greasy food and gatorade.

Huevos Rancheros

Edellisen päivän perunoita

Kasviksia esim. kesäkurpitsaa, paprikaa, myskikurpitsaa--mitä nyt löytyy

1 uppopaistettu kananmuna

chiliä

mausteeksi: kuminaa, chiliä ja reippaasti suolaa ja pippuria

Tarjoiluun: chilikastiketta (esim Siracha), majoneesia, ketsuppia--mitä nyt haluaa.

Paloittele perunat ja kasvikset ja paista pannulla muutama minuutti kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää mausteet ja chili.  Tee sillä väliin uppomuna. Siitä on hyvä ohje tässä postauksessa. Kun kasvikset ja perunat ovat paistunut ja kananmuna on valmis tarjoile.

Huevos Rancheros

Leftover potatoes

Whatever vegetables you have on hand such as zucchini, bell peppers, butternut squash etc

1 poached egg

fresh chili

Season with cumin, chili and salt and pepper

Serve with siracha, mayo, ketchup and whatever you like

Chop up the veg and potatoes. Fry in a pan on medium heat with a generous lug of olive oil. Add the spices and chili. Meanwhile, poach the egg (click here for the how to). Once the vegetables and potatoes are fried and the egg is ready serve topped with the sriracha, mayo and whatever you like.

Pikaisia parantumisia:)

Feel Better:)