Wine Winner: Wakefield Cabernet Sauvignon 2013

Saman hintanen (juuri alle 13e) kuin Breathing Space, saman henkinen kuin Le Secateur ja kaiken päälle runsaasti mitaleja, nyt löytyi uusi voittaja: Australialainen Wakefield Cabernet Sauvignon 2013. Linkissä on vuoden 2014 tiedot koska se tulee myyntiin 26.11, joten sen mausta ei ole tietoa mutta toimi nopeasti ja nappaa tämä 2013 versio. Tässä viinissä on sitä hillomaisuutta mitä Breathing Spacessa ja Le Secauteurissa mutta myös hivenen minttua, mikä tekee siitä erilaisen ja mielenkiintoisen. Juo sellaisenaan tai nauti pihvin kanssa (paitsi punainen liha tappaa, eli kannattaa juoda ihan yksinään. Se on vaan terveellisempi vaihtoehto;)).

We needed a new red and behold we found a multiple winner. This Australian red is the same price range as Breathing Space and shares the same characteristics as Le Secateur. Introducing Wakefield Cabernet Sauvignon 2013. This wine has a similar berry texture as Breathing Space and Le Secateur but suprises with a hint of mint that makes it a bit interesting in comparison. Not better necessarily but interesting, it's an OK price (here in Finland) ranging just under 13 euros. Pair this wine with a good steak or just if you don't want to die because red meat apparently kills, just drink it by itself. That probably is the healthier option;)

Drink Safe<3

-A-