"Roses are red. Wine is also red. Poems are hard. Wine."

One of our worn out favorites with a great name and a pretty label (because that is important;)), here is an absolute best buy: Evans & Tate Breathing Space 2013. They have a great website too, check it out. My personal hobby is to find the tag of a wine on Instagram and see under shat circumstances others have enjoyed it.  We are running on little sleep due to the midnight (3.30am when the bars close) serenade we had the pleasure of witnessing below our window last night. I can't help but wonder how at 3.30 am, after leaving the bar,  everyone in Finland becomes a musician? If only they could carry a tune I wouldn't mind...

Tämä on fantastinen viini. Etiketti on myös kaunis (...kyllä:D). Löydät sen tästä ja heidän omilla sivustoilla on ihania kuvia ja mielenkiintoinen historiikki. Itse ajattelin vielä selata instagramista breathingspace tägien alla, että missä olosuhteissa muut ovat tätä viiniä juoneet. Aika vähissä unissa täällä mennään, kun saimme todistaa jotain ihanaa musiikkia noin klo 3.30 aikaan. Olemme siinä mielessä aika onnekkaita kun karaoken nauttiminen seinien läpi  ja aamuyön serenaadit ovat meille ihan arkipäivisiä juttuja:)

Now it's time to go out an get some laughs. Until we post again...

Tänään olisi tiedossa standuppia--koska väsyneenä naurattaa enemmän.

-A-