The Best is Yet to come

The Sun graces us with its presence and the air is filled with humidity, which enables the scent of every flower that blooms to linger in each place a little longer, filling our senses with memories of the moments that comprised this Summer. We are being spoiled with this weather but I believe, the best is still yet to come. The reason behind this belief is in the simple fact that my friends have rain, while I have sun and it is times like these that you realize just how unjust the weather can be.  I believe that my dear friends will also be graced with sun and humidity and the sweet scent of Lilacs will surround their picnics and cool glasses of wine that will give them memories that will warm them in the winter. Because that will truly be the best. Happiness should be shared. I don't want to be happy alone.

Meidän sää on ihan täydellinen, ei ole mitään valittamista--silti uskon, että paras aika koittaa vielä. Aamuisessa viestissä kyselin kavereilta miten he aikoivat viettää hellepäivän ja vasta kun osa vastasi, että heillä sataa tajusin, miten sää ei ole reilu. Toivon, että kaverit pääsevät nauttimaan helleilloista, syreenin huumaavasta tuoksusta ja kylmästä viinilasillisesta. He tarvitsevat tälläisiä muistoja ensi talvea varten ja minä en koe, että onni saavutetaan yksin. Sitä kuuluu jakaa ystävien kanssa, joten lähetän heille aurinkoa ja helleä vaikka meidän kesä lyhenisi siitä, se on sen arvoista.

I loved this spiral of Lilacs...

Festivities fill the city.

Tallinpiha oli täydessä kesävauhdissa.

I love the architecture and attention to detail--how this must have looked when it was built.

After all of these self help-esque  ramblings I have an actual tip I would like to share with you:) If you enjoy running try out this new runners function on Spotify. The basic idea is that it matches the music to your own personal running pace. I tried it out the other day and found it quite useful and fun. It's simple to use too.

Posiitiviset ajatukset sikseen, tässä on teille oikea vinkki. Jos tykkäätte lenkkeillä suosittelen kokeilemaan Spotifyn uutta toimintoa "Spotify Runners", jossa musiikki sopeutuu oman juoksuvauhdin mukaan. Itse kokeilin tätä toissa päivänä ja siitä jäi todella hyvät fiilikset.

To conclude, I promise food will follow. We have all this amazing produce just waiting to be transformed into something great:)

Ruokajuttuja tulossa, näistä pitäisi kehittää jotain maagista vielä viikonlopun aikana:)

-A-