Wine suggestion: Crémant de Bourgogne

If a bottle has medals I usually pay attention. Others may know a thing or two about wine and I usually follow their lead... This silver medal French Sparkling Wine was our Friday night treat and in my I have to admit I liked it more than this years gold medal winner. Sometimes second best, is better. This golden nectar is dry and has a little bit of a toasty, caramel taste to it (remember I don't have the vocabulary nor the expertise to describe wine). It was a bit pricey but for a silver medal winner, it was very good. You can find it here.

Viinipullo yleensä saa minun huomion, jos sillä on kyljeessä jotain mitaaleja. Tämä hopea mitallin voittaja oli kyllä täysin mun makuun. Todella kuiva ja hieman paahteinen (en osaa kertoa tarkemmin, koska en ole mikään asiantuntija:D). Se oli hieman kallis mutta halusimme hieman hemmottelua perjantain kunniaksi joten se muutama euro extraa ei meitä haitannut. Löydät sen täältä ja tässä on parempi kuvaus.

Here are a few pictures from instagram, luckily we have our own little "terrace" where the service is excellent...;)

Meidän omalla terrassilla saa erinomaista palvelua:D

Have a great week!:)

Ihanaa viikkoa kaverit:)