Simple Starter: Fresh Peas and a Shot of Butter

Nyt on varmaan viimeinen mahdollisuus tähän kesäherkkuun, eli jos maltatte syödä kesän (vaikka se on virallisesti ohi) kunniaksi jotain hieman epäterveellistä (vaikka jotkut voi vaikka mieltää tämän terveysherkuksi heh) niin kokeilkaa näitä.

This summer treat is perfect in it's simplicity. Fresh peas and butter, great for a garden party or simple starter.

1-2 litraa herneitä

voita

Kiehauta vesi ja kypsennä herneitä muutama minuutti. Ota toinen pannu ja sulata noin 1 dl verran voita. Herneiden ollessa valmiita (pehmeitä mutta kiinteitä, ei mitään mössöä) ota muutama shottilasi ja täytä ne voilla, tarjoile herneiden kanssa. Vieraat saavat dipata herneet voisulaan ja lopuksi juoda voin. Sitten pistätte heidät juoksemaan 10 km lenkin (ei oikeesti, älkää juoko sitä voita:)).

You need:

1 Litre of fresh peas (skins on)

Butter

Boil some water and cook the peas for a couple of minutes. Take another pan and melt some butter. When the peas are ready (soft but still firm and not mushy), take out a couple of shot glasses and pour the butter in them. Serve with the peas. The method: dip the peas in the butter and pull the skins through your teeth, so that you eat the peas but not the skins. After your done your guests can each drink their own shot of butter then you should just send them on a 6 mile run (no not really, don't drink the butter:)).