Wine Suggestion: Easy Breezy Beringer Rosé

Niille jotka aloittavat roséviinin juontia tai haluavat hieman makeutta, muttei kuitenkaan makeaa viiniä. Beringerin Zinfandel Rosé on ollut jo pari vuotta meillä kesäjuomana. Koska viini on todella kevyt se sopii hyvin hellepäiviin ja vaikka yleensä makeat viinit eivät pääse meidän laseihin, tämä on mainio poikkeus. Tämä oli ennen oikea budjettiviini ja maksoi jotain 8 euron luokkaa, nykyään hinta on noussut mutta lähtee silti alle 10 eurolla. Hillomainen ja vadelmainen--eli sopii täydellisesti tulevan kesän lämpimille illoille. Löydätte sen täältä.

For individuals who are beginning to drink rosé or have a sweet tooth (without a love for sweet wines). This Beringer Zinfandel Rosé will meet you half way in terms of sweetness. We have been drinking this wine for a couple of summers now as it's light berry texture has been fitting for warm summer nights (and even hot summer days). It used to be a real budget find (around 8 euros), however, even with it's recent price rise it still won't break the bank pricing at just under 10 euros. In Finland you can find it here.

 

Happy tasting!

-A-