Better Breakfasts: Healthy Options

Syksy on jo hyvissä vauhdissa ja meidän taloudessa on vähennetty taas herkkujen syöntiä ja painettu reset-nappia, jotta saisimme vähän (hyvää) energiaa säästöön tulevaa kaamosta varten. Sokerilakkoa yms täällä ei nyt harrasteta ja suklaan sijasta muutama tuoretaateli pakkaus on kulunut ahkerasti (ja ei sekään nyt niin hyvä juttu ole) mutta yritystä on. Parasta tässä on sitten se, että juhla-ruuat maistuu tuhat kertaa paremmalle kun niitä ei joka päivä saa. Viikonloput ovat taas viikonloppuja ja arki on taas arki. Viime kuussa jaoin omat ajatukset aamupalaan liittyen ja nyt on tullut ihan mukavasti uusia ideoita, ettei heti kyllästy. Instagramissa ja Glorian ruoka ja viinissäkin hehkutettu smoothie bowl on päässyt osaksi arkea, myös erilaiset puuroyhdistelmät. Minä en oikeastaan välitä yhtään toimiiko nämä superfoodit, pääasia on, että niistä saa hetkellisesti hyvän mielen kun uskottelee itselleen, että ne tekevät jotain hyvää. Placebokin toimii niin miksei nämä?;)

We've fallen into fall; fallen into routines and fallen in love with guilt free healthy breakfast options. Last month I wrote about having a goal to eat better breakfasts, this month we are eating better breakfasts. I don't know how long these good intentions will last and whether my placeboesque belief in so called superfoods will endure, but for the moment it feels good. Breakfasts food's of the moment: smoothie bowls and "gourmet porridge";)

Smoothie Bowl

-Tee smoothie.

-Laita sen päälle jotain.

-Luo smoothie taidetta.

-hae lisänspiraatiota instagramissa #smoothiebowl

Smoothie Bowl

-Make a smoothie.

-Put on stuff.

-Make smoothie art

-Go on Instagram for more inspitation with the #smoothiebowl

Hienostelupuuro

Valmista puuro ja lisää sen päälle mitä haluat. Vaihtoehtoisesti, lisää puuron sekaan kaakaojauhetta (ei sokeroitua jos olet cool).

Gourmet Porridge

Make porridge and put stuff on top or make porridge and add some cocoa powder into the mix (without sugar if you are in the know).

Terveellistä viikkoa;)

Have a healthy week;)

-A-